woensdag 5 januari 2022

Veel liefs met aardbeien...

 Hallo lieve mensen, het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. Deze keer willen we iets op je kaart zien dat begint met de letter A. Ik heb gekozen voor aardbeien, yummie...


Ik dacht dat ik een plaatje van een aapje had maar in plaats daarvan kwam ik dit muisje met aardbei tegen. Het is een plaatje uit de "Morehead-serie". Het plaatje uitgeknipt en op wit stipjespapier geplakt.
Vervolgens op bijpassend groen karton en toen op de leuke cirkel met tekst van Marleen (Marianne Design).


De aardbeitjes gestippeld met een fineliner en op de blaadjes "dauwdruppels" gemaakt met glossy accents. Het vlindertje heeft plakpareltjes op zijn lijfje gekregen evenals het strikje aan de rechterkant.


Het tweede plaatje van het knipvel nog aan de binnenkant verwerkt met een strookje dessinpapier. Ik heb nog zo veel knipvellen voor 3d kaarten en zo kan ik er natuurlijk ook gebruik van maken. Ik vind knippen namelijk nog steeds heerlijk priegelwerk om te doen.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft toevallig de stans met tekst die ik gebruikt heb ook als prijs beschikbaar gesteld, hoe leuk is dat?

Op het challengeblog van De Egel vind je de mooie kaarten van mijn teamgenootjes en ze zijn heel divers. Ook zijn er originele onderwerpen voor de letter A gekozen, neem maar eens een kijkje ;P
Deze challenge duurt weer gewoon twee weken. Je kunt meedoen tot 19 januari 20:00 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans veel liefs-Marleen-Marianne Design-CR1575,    *aardbei-Marianne Design- LR0510,   *vlinder-Marianne Design-LR0357,    *strikje-StudioLight-basicsdckj04,    *dessinpapier-Me to you-With love(2012).