donderdag 22 april 2021

Vakantie en kaart voor Epie...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor de nieuwe challenge bij De Egel, hopelijk vinden jullie het leuk om mee te gaan doen. 
Normaliter zou ik nu een kerstkaart plaatsen want het is tenslotte kerstkaartendonderdag bij 52 WTC maar Tim en ik zijn afgelopen week een weekje naar Zeeland geweest en het is er niet van gekomen om er een te maken...Deze foto staat symbool voor deze heerlijke ontspannen vakantie :) We hebben genoten en het batterijtje weer opgeladen.

Omdat er veel jarigen zijn in april had ik al wel felicitatiekaarten vooruit gemaakt. Een van de jarigen was Epie, een van mijn dt-maatjes bij 52 WTC. Ik heb deze kaart naar haar gestuurd...


Epie houdt van fietsen, van de natuur en van vogeltjes. De kaart uit lila cardstock gesneden. Gerild en gevouwen. Eerst zwart karton en toen dessinpapier (CraftSensations) erop geplakt. Ik het dessinpapier zitten wat glimmende accentjes, heel mooi.


De fiets (Marianne Design) een beetje opgeleukt dmv paperpiecen (dat kan dus ook met stansen) en met een witte en een zwarte gelpen wat accentjes gegeven. De twee vogeltjes (Marianne Design) fietsen vrolijk mee. De bloemetjes zijn met een ponsje gemaakt.


Zo ziet de kaart er gesloten uit. Hij blijft dicht doordat ik de tekst wat over heb laten steken. Ik hoop dat Epie hem mooi vond, hij was erg leuk om te maken in elk geval.

Ik link deze kaart bij:
*http://2sistersontheblog.blogspot.com/2021/04/challenge-49.html een vlaggenlijn. Dit is mijn 2de inzending.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*tekst-CS1071-Marianne Design,   *fiets-LR0233-Marianne Design,   *vogeltjes-LR0204 en LR0205-Marianne Design,   *vlaggenlijn-Joy-6002/0102