zondag 16 maart 2014

Shabby Chic.......

Hallo lieve mensen, wat is de week weer om gevlógen...en het weekend eveneens. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik een heel fijn weekend achter de rug heb. Gisteren ben ik met Danoesja naar de beurs in Den Bosch geweest. We hebben de dag vol en onze portemonnee's leeg gemaakt...hihi, maar we hebben genoten. Gisteravond en vandaag moest ik wel tol betalen met heel veel pijn maar het was de moeite waard.
Gisteravond dan ook languit op de bank televisie gekeken en vandaag de hele dag gefreubeld....yummie ;p
Deze kaart heb ik vorige week naar Danoesja gestuurd omdat zij jarig was........
Hello dear people, another week has passed, time flies... I made this card for Danoesja's birthday.
Lekker shabby chic kaartje met de gelijknamige lijn van Studio Light gemaakt. Wij houden allebei van deze stijl en van vintage dus op een beurs grijpen wij ook vaak tegelijkertijd naar hetzelfde...lachen.
Shabby chic style is a style we both love....
Het krultakje met roze besjes had ik een tijdje geleden van Danoesja gekregen. De schuimeitjes zijn van vorig jaar van de Wibra, een wit veertje erbij. De hoeken zijn afgerond met een hoekpons en alle randjes beinkt met Distress Inkt, vintage photo.
The branch was a present from Danoesja for me and the little foam eggs are from easter past year. A little white feather and I chopped all the corners with a corner punch. All the edges from the card are inked with distress ink, vintage photo.
Een charm van een vogelkooitje en een tag met pareldraad en lintjes.
A little charm from a birdcage and some pearlthread and ribbons knotted around the tag.
De "Happy Birthday" tekst is gemaakt met een snijmal van Joy. Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond en een goed begin van de week, dank je wel voor het langskomen, lieve groetjes Miranda
"Happy Birthday" is made with a die from Joy-design. Enjoy your evening and thanks for dropping by, greetings Miranda