vrijdag 1 april 2016

Een klein cadeau-doosje.../ A little giftbox...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn kaart voor Irene. Genieten om ze te lezen :)
Ook welkom aan diegene die mijn blogje gevonden hebben, gezellig hoor, hoe meer zielen hoe meer vreugd...
Op deze eerste april start er weer een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ en dat is beslist géén grapje...LOL. De challenge luidt: " een cadeauverpakking of doosje", en dit is mijn inspiratie-voorbeeld geworden.....

Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.nl/ "make a giftbox" and this is my creation to give you some inspiration.
Ik heb vorige week het blad Kadoosjes 2016 gekocht en daar stond het patroon in van dit doosje, bedacht door Moon Hulsman.
The pattern was found in a dutch magazine but I made a vintage style box.
Alleen zoals je ziet zijn dit wat strakkere versies en ik heb ervoor gekozen om een "vintage uitstraling" aan het doosje te geven. Het modelletje heb ik gemaakt van kraft en alle randjes aangezet met correctie-vloeistof.
Here are some photo's....
Het dessin-papier ( Prima-Delight) heeft randjes aangezet met distress-inkt "vintage photo". De knop van het laatje is een parelkraal. Rondom het mica venster wat plakpareltjes aangebracht. Het doosje is gevuld met pepermuntballen.
Het hartje heb ik gemaakt uit papierklei (weegt niets) en daar een tekst-stempel ingedrukt. Na drogen bewerkt met distress-inkt.
The heart is made from paperclay, it is featherweight. I stamped with some text in it and when it was dry I sponged some distress-ink over it.
Aan de andere zijde twee vlindertjes uit een siliconen-mal, ook papierklei en na droging distress-inkt erover.
The two butterflies are paperclay also.
Op het deksel wat bloemetjes, een kantje, een kroontje van papierklei, parelsprietjes en een tekst geplakt.
This is the top of the box.

En dat is mijn cadeau-doosje geworden. Ik hoop dat jullie weer gezellig meedoen bij http://de-egel.blogspot.nl/. Er zijn weer hele mooie prijzen beschikbaar gesteld door https://de-egel.com/, kijk maar.....Gaaf toch...? Jammer dat ik zelf niet mee mag doen...LOL.
Kun je nog wat meer ideeën gebruiken, klik dan nog even door naar http://de-egel.blogspot.nl/. Mijn teamgenootjes hebben zulke leuke inspiratie-voorbeelden gemaakt én je hebt weer een maand de tijd.
Succes vast als je meedoet.
Thanks for dropping by, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje.
Lieve groetjes Miranda

Zelf doe ik graag mee met deze creatie bij *http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2016/03/scrp-cards-challenge-84.html "een geschenk-verpakking voor een dame.