donderdag 18 november 2021

Sterretjes...

 Hallo lieve mensen, natuurlijk ben ik vandaag ook weer van de partij met een kerstkaart. Het is tenslotte kerstkaarten-dag bij 52 weeks to Christmas. Week 46 alweer...


Ook deze basis heb ik van een van de dames van de knutselclub gekregen. Zo leuk met al die sterretjes. Op het kraft heb ik blauw karton geplakt en daarop ruitjespapier van Pion Design.
Een blauw lint met daarover een smaller lichtblauw lint geplakt loopt onder de cirkelstans van Marianne Design en het plaatje door.In de rechterhoek heb ik gestanste belletjes (een oudje van MD) en een mini poinsettia geplakt. Alles bewerkt met correctievloeistof en glitterlijm.In de linker benedenhoek twee poinsettia's opgebouwd uit vellum en blauw karton. Hulstblaadjes en takjes (pons) uit kraft gestanst en alles ook weer bewerkt met correctievloeistof en glitterlijm.


Hebben jullie ook een kerstkaart gemaakt voor kerstkaarten-donderdag dan kunnen jullie hem HIER(KLIK) linken en komt er zeker ook iemand van het designteam langs.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Woodland Christmas- Pion Design,    *plaatje-Amy Design-Awesome winter-CDS10065,    *cirkelstans-Marianne Design-CR1561 by Marleen,    *poinsettia- Joy/Noor-6002/1048,    *belletjes-COL1363-Marianne Design, 
*takjes-pons- Martha Stewart.