vrijdag 5 maart 2021

Easelcard met sketch bij De Egel...

 Hallo lieve allemaal, zoals ik gisteren al aangaf  begint vandaag de de nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel.. Deze keer willen we graag een EASELCARD zien met gebruik van deze SKETCH....


De maten staan er weer in vermeld dus dat is handig bij het snijden.
Ik maakte een kaart voor Nelleke, mijn dt-maatje bij De Egel. Zij vertelde vorige week dat er een kleinkind op komst was en dat verdient natuurlijk een kaartje :)


Hier ligt de kaart plat. Ik heb een witte basis beplakt met donkerbruin. Daarop dessin-papier van Graphic 45 gebruikt in frisse voorjaarskleurtjes. 
De vlindertjes zijn ook uit dessin-papier geknipt en voorzien van een beetje glitterlijm.. 
De tekst is op de computer gemaakt. ik vond het nestje met eitjes en het vogeltje (Marianne Design) wel bij de felicitatie passen. De eitjes en vogel zijn ingekleurd met Derwent soft color potloden.


Hier zie je hoe het eruit ziet als de kaart staat. Gflctrd is een stempeltje van Marianne Design. Ik laat de kaart rusten tegen een baan die ik over de kaart geplakt heb.

Deze challenge loopt weer 2 weken, tot 19 maart 20:00 uur en natuurlijk hopen wij weer op veel enthousiaste deelnames/inzendingen.
De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft weer een mooie prijs beschikbaar gesteld:


Een mooie stans met vlindertjes om een dubbele kaart te stansen, heerlijk voorjaarsachtig.

Voor meer inspiratie moet je zeker een kijkje nemen op het challengeblog van De Egel. Mijn teamgenootjes hebben weer hele mooie diverse voorbeelden gemaakt.
Veel plezier en succes als je mee gaat doen :)

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Graphic 45-Celebrate collection 2014,    *gflctrd-CS 0993-Marianne Design,    *Creatable LR0700-Marianne Design.