zondag 15 september 2019

Nieuwe challenge na zomerstop Addicted To Stamps Challenge../ New challenge after summerbreak ATSC..

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige bericht. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen...
Vandaag start challenge 177 bij Addicted To Stamps Challengeblog en we willen graag een kaart zien voor een meisje/vrouw met natuurlijk stempels in de hoofdrol want we zijn een stempel-challengeblog....
Als lid van het design-team is dit mijn bijdrage....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today starts a new challenge at https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/. We want to see a card for a girl/lady and you have to use stamps, we are a stamp challengeblog.
This is the card I've made as a member of the design-team...


De vorm van de kaart is een stans van Studio Light. Een witte basis met daarop een maatje kleiner in het roze. Het dessin-papier is ook roze met een wit kantmotief.

The shape is made with a die from Studio Light.
I used coloursoft pencils to colour the stamped image. On her wings some glitterglue.


Dit stempeltje, wat ooit bij een Engels magazine zat, heb ik al vaker gebruikt maar ik vind het zo'n liefje :) Ze is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Op haar vleugeltjes wat glitterlijm. Een pareltje op de bloem van haar jurkje en pareltjes om haar heen. Gestanst met een ovale stans met stiksteekjes en een ruche eromheen gelijmd. Onder het ruche zie je een groen ovaal schemeren.

I glued crincled organza round the diecut oval. Underneath a green oval is glued...


De geleende vogeltjes uit de vorige post weer gebruikt en nu in andere kleurtjes opgebouwd. De tekst-stempel ook gestanst met een stiksteekjes stans.

I used the birds from te last post in other colours and added a stamped sentiment.


Een bloem in laagjes gestanst, met parelmoer  glimmermist bespoten en lekker opgefrommeld en weer uitgehaald. Nu hij droog is zie je de glans mooi en voelt hij wat harder. Een organza bloem met pareltjes, en wat takjes en blaadjes om het af te maken.

A diecut flower, sprayed with glimmermist and scrunched up is glued together with some branches to finish this card.

Deze challenge wordt gesponsord door https://www.anmacreatief.nl/ ...
Our sponsor for this challenge...

met deze mooie randstans als prijs...
the beautiful Die you can win...


Dus zoek je stempels op en doe gezellig mee zou ik zeggen ;p Op https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ zie je de prachtige voorbeelden van mijn teamgenootjes.
Deze challenge duurt tot en met 12 oktober.

So grab your stamps and join our challenge. At https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ you can find the beautiful cards from my teammates.
This challenge ends at the 12th of  October.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2019/09/nieuwe-challenge-bij-knutsels-en.html tot 27 sept.

*stempel-Wee stamps,     *Derwent Coloursoft potloden,     *Srudio light-stencil MS90,    *stitched oval-MFT,    *bramentak-Marianne Design-Creatable LR0622,    *tekststempel-Impression Obsession,    *bloem-Joy/Noor-6002/0158,
*glimmermist-pearl-Tattered Angels,    *plakpareltjes, kant, brad, glitterlijm