maandag 20 februari 2023

Huisdier met een sketch als babykaart...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van afgelopen week. Het leuke aan dit model vind ik wel dat je er geen stansjes/ander "gereedschap" voor nodig hebt, eigenlijk een ideaal model om op vakantie kaarten te maken hihi.

Vandaag is het alweer de twintigste en start er een nieuwe challenge bij De Egel.  We hebben een dubbele challenge namelijk: "gebruik deze SKETCH én er moet een HUISDIER gebruikt worden"...


Erica heeft de sketch bedacht en de maten erin gezet. Ik heb een babykaart gemaakt voor mijn oudste petekind die zijn eerste kindje elk moment verwacht..een meisje!


De sketch een kwartslag gedraaid. Een lichtroze kaart gesneden, daarop donkergrijs cardstock en daarop dessinpapier van Maja Design uit 2015 gebruikt. Deze collectie heet "Vintage Baby" en daar heb ik dus ook het woord "Baby" vandaan.
Boven de lieve puppy van Eline heb ik nog ruimte om de naam te plaatsen als die bekend is ;P
De geschulpte rand is met een pons van Martha Stewart gemaakt en ik heb parelmoer witte hartjes erbij geplakt.


Deze foto is op een ander tijdstip gemaakt. In het echt zijn de kleurtjes nog net iets sprekender maar beter lukt niet, sorry.

De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel (klik) heeft deze leuke prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge die weer twee weken loopt. Je kunt je kaart linken tot 4 maart 20:00 uur Ned.tijd.
Mijn dt-maatjes hebben ook hele mooie voorbeelden gemaakt met deze sketch én een huisdier dus neem nog maar eens een kijkje op het blog (klik).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda