zaterdag 5 augustus 2023

Dubbele schuifkaart voor Martha.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart en z'n verhaal. De betreffende kerststal staat nu bij mij. Ik heb hem "geërfd" zeg maar ;P.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij De Egel. Ook deze zal een maand lopen i.v.m vakantietijd/zomer. Gevraagd wordt: "een schuifkaart met bomen/bladeren en vogels"...
Omdat begin deze week Martha (creaties van Daatje) jarig was heb ik hem deels voor haar gemaakt en naar haar gestuurd....


Zo is de kaart gesloten. Ik heb een dubbele schuifkaart gemaakt omdat Martha ook graag speciale modelletjes maakt. Alle randjes zijn ruw gemaakt. Als je aan het lintje bovenaan trekt gebeurt er dit..


Twee paneeltjes schuiven omhoog. Hieronder zie je de kaart helemaal uitgetrokken...


Aan de achterkant heb ik een standaard geplakt zodat je de kaart weg kunt zetten. Martha heeft de kaart ontvangen en was er blij mee. Altijd fijn om te horen. Het is wel een zware kaart want er gingen 3 postzegels op dus fijn dat hij aangekomen is hihi.

Van dit model bestaat een filmpje en dat kun je HIER (KLIK) op Youtube vinden. Het is van Daisy Martens voor Noor! Design. Zij legt het heel duidelijk uit.

Voor de voorbeelden , die heel verschillend zijn, van mijn teamgenootjes, kun je HIER (KLIK) een kijkje nemen.

Dit is de prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld voor deze challenge.

Dan ben ik met deze kaart (KLIK) in de top 3 beland bij 2 sisters on the blog waar ballonnen gevraagd werden. Hoe leuk is dat? Ik ben er blij mee.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier Studio Light-Romantic Moments-JMA/RM/PJ32,    *plaatjes Studio Light-JMA/RM/PP97,   *tekst-LR0651-Marianne Design,    *standaard achterkant-Joy-6002/0678,    *lint, papierdistresser