zondag 25 september 2022

Lieve wensen...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik heb ze met plezier gelezen. In tuincentra en winkels zie je ook alweer de kerstspullen verschijnen, het jaar vliegt voorbij! Toch vind ik de herfst ook altijd een mooie periode, het verkleuren van de bladeren, de langere avonden terwijl er ook nog mooie zonnige dagen zijn, de lekkere herfstgerechten om te maken...genieten :P


Ook in mijn knutselkamertje was het even herfst. Tussen mijn stansen van de A.. vond ik deze 3d-scene stans en het was zo leuk om die op te bouwen. Ook lekker stiksteekjes zitten borduren op het effen karton, dat geeft toch iets extra's vind ik. Het blaadjes dessinpapier is van Pion en ik heb enkele blaadjes uitgeknipt om in het bos te laten dwarrelen. De spinnenweb-border is al een oudje, die is vrij groot dus die heb ik wat kleiner geknipt. De gestempelde tekst is van Marleen by Marianne Design.

Het schijnt van de week vrij nat herfstweer te worden en ik heb mezelf veel knutseltijd beloofd, te beginnen vandaag hihi.
Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*3d-scene-Avec-Action,    *border-spiderweb border-Poppystamps-1085,    *tekst-Marleen by Marianne Design-CS1078,
*dessinpapier-summer falls into autumn (2017),   *borduurgaren, witte gelpen, zwarte fineliner