zondag 21 april 2024

Sterkaart voor moederdag...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart, ik heb ze met veel plezier gelezen en ik waardeer het dat jullie de tijd nemen om te reageren.

Laatst was ik wat tussen mijn papier aan het rommelen en kwam ik heel mooi gebloemd papier tegen van Stamperia "Hortensia".  Wij zeggen altijd "moederdag is bloemendag" dus toen dacht ik: "daar maak ik voor mijn moeder een kaart van".


  De voorkant heb ik eenvoudig gehouden, alleen de dame uitgeknipt en op het dessinpapier geplakt met hier en daar een strass-steentje en een vlindertje met wat glitterlijm.


Als je de kaart opent zie je deze halve ster zich ontvouwen. Deze kaart zag ik bij Cards by Renate (KLIK) , zij noemt het een "Starcard" en ze verwijst je naar haar YouTube kanaal waar je de workshop mee kunt doen.


Zo ziet het er van boven uit. Renate legt alles heel goed en duidelijk uit en de video kun je natuurlijk pauzeren zo vaak je wilt. Dat vind ik dan weer fijn want ik ben niet zo snel.
Ik vind het trouwens heerlijk dat er zoveel creatieve mensen zijn die gratis workshops/uitleg geven op Blogger en YouTube. Dan kunnen mensen die wat meer aan huis gebonden zijn toch fijn meedoen.

Voor deze kaart heb je geen stansen nodig dus ideaal ook om op vakantie of wat dan ook te maken. Mijn moeder zal er blij mee zijn, dat weet ik nu al.

Ik link deze kaart bijhttps://carlinskaartenparadijs.blogspot.com/2024/04/challenge-69-april.html waar een moodboard met strass-steentjes het thema zijn. Uit het moodboard zie je de paarse bloemen, de vlinders en boekpagina's terug evenals een vrouwenfiguur. De strass-steentjes zitten op de voorkant.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda