donderdag 4 februari 2021

Reminder kerstballen bij 52 WTC

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Fijn dat ik sommigen heb laten lachen om mijn poeder-perikelen want een dag niet gelachen is... ;P

Vandaag kom ik met een kerstkaart met kerstballen om jullie te herinneren aan de januari-challenge bij 52 WTC die nog tot vanavond 23.55 uur loopt....


Ik ben zowel gaan stempelen als gaan stansen en al die materialen zaten bij een Engels magazine verpakt. Daar stond ook een soortgelijke kaart in als voorbeeld, dus ik had niet veel denkwerk.


Basis is een dubbele rechthoekige kaart. Daarop dessin-papier van CraftSensations. Op een witte kaart dennentakken en slingers gestempeld met Memento inkt. Twee kerstballen uit dessin-papier en één kerstbal uit groen karton gestanst. Op de kaart geplakt en met een fineliner een touwtje getekend.
Van touw strikjes gemaakt en op de ballen geplakt evenals een glittersteentje in het midden.
Deze kaart op groen karton geplakt en dat weer op het dessin-papier van de basiskaart.
Ook de leuke tekst zat bij het pakket.

Doe je mee aan de maand-challenge link dan HIER (KLIK) je kaart tot 23.55 uur vanavond.
Je wekelijkse kerstkaart, als je die hebt gemaakt, kun je HIER (KLIK) linken ook tot 23.55 uur vanavond. Wij vinden het heel gezellig dat jullie steeds meedoen en komen zeker een bezoekje brengen.

Dank je voor jóu bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda