maandag 16 mei 2022

Watertje in waterverf...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Omdat ik toen lekker aan het kliederen was ben ik door gegaan met een borderstempel en waterverf van Van Gogh. Dus toen ik vanmorgen las wat de nieuwe challenge was bij Dutch Card Lovers dacht ik "yess, ik plaats hem meteen".


Het is een mini-slimline kaart van Marianne Design. De borderstempel is ook van Marianne Design. Gestempeld met Stazon inkt en met Van Gogh waterverf het water en de oever geschilderd. De stenen en de grasjes zijn met alcoholinkt gekleurd.


De tekststempel is van CraftSensations. Op het water wat glitterlijm gedaan en het opengewerkte vlindertje dartelt vrolijk in het rond.

Ik ben er deze week NIET met een kerstkaart en ik heb ook geen kaart voor de nieuwe challenge die vrijdag bij De Egel start. Afgelopen vrijdagavond is mijn vader (77) opgenomen op de intensive care met ademhalingsproblemen. Hij ademde niet genoeg koolstof uit waardoor dit stapelde in zijn bloed en hij zichzelf dus een koolmonoxide-vergiftiging bezorgde waardoor hij in coma gleed. Niemand dacht dat hij het zou halen maar hij krabbelt weer op. Het gaat steeds beter. Duimen jullie mee dat dit zich voortzet?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda