dinsdag 20 oktober 2020

Op een grote paddestoel..../ Toadstools

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vakjes-kerstkaart. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen. Gezellig Elise dat je mijn blog ook gevonden hebt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd :)

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today starts a new challenge at De Egel challengeblog. We want to see one or more toadstool(s) on your creation.

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Deze keer blijven we in de herfst en willen we graag een of meer paddestoel(en) op jullie bijdrage aan de challenge zien.


Bij het opruimen van mijn papierblokken kwam ik dit toepasselijke papier van Eline's winterhuis (Marianne Design) tegen. Al een oudje hoor :)
Op een kaart van kraft-karton rood karton geplakt en daarop het dessin-papier. Op het stukje kraft ben ik met een stencil en en distress-inkt aan de gang gegaan omdat het anders wegviel tegen de cirkel(Ali).


Achter de cirkel wat geplozen kokostouw gebruikt. Het woordje "smile" is van Studio Light en daar heb ik wat glitterlijm over gebruikt.
De paddestoelen lagen gestanst in mijn bakje dus ik weet even niet meer van wie die zijn.
Wat plakpareltjes en een stukje touw maken het af.

I think my card speaks for itself. At the De Egel challengeblog you will find the beautiful cards of my teammates.

Doen jullie weer gezellig mee? Op het challengeblog van De Egel vind je de verschillende mooie voorbeeldkaarten van mijn teamgenootjes.
Dit is de prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld...

This is the prize you can win.
Deze gave stans van Marianne Design. Mooie prijs toch?
Jammer dat ik niet mee mag doen hihi.

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda