zondag 31 januari 2021

Kleinkind in aantocht....

 Goedemorgen lieve allemaal. Hier in Brabant is het koud maar lekker zonnig. Al lekker gewandeld en nu even tijd genomen om deze kaart te posten in Blogland  :)
Een slim-line kaart gemaakt met een stans van Crealies...


Laatst schreef GerJanne dat ze samen met haar man "opa en oma" gaat worden (nog zo'n 20 weken) en dat verdient natuurlijk een kaartje. Nu heeft het best wat voeten in aarde gehad eer deze kaart klaar was. Ik maak nooit baby (in aantocht) kaarten en dat was te merken aan mijn stansen/stempels en plaatjes. Eerst een babyplaatje op een kaart verwerkt maar dat vond ik toch meer iets voor als het kindje er is, dus weggelegd.


Toen dacht ik aan dit vliegtuigje en de borderstans van Joy. Tussen mijn dessin-papier dit wolkjespapier van Magnolia gevonden en lekker aan de freubel gegaan. Het vliegtuigje en de border twee keer gestanst. Het vliegtuigje iets verschoven op elkaar geplakt om schaduw-effect te creëren en bij de slinger stukjes wit geknipt en op het blauw geplakt...Maar toen de tekst...alles afgezocht. Wel iets gevonden voor alleen oma maar niets voor opa. Eerst zitten prullen met losse letters (stempels en stickers) maar dat was het toch niet. Uiteindelijk de computer maar gebruikt. Héhe wat een bevalling LOL..


Dank jullie wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*vliegtuig-Amy Design-ADM10004,     *slim-line B- Crealies-CLCZ182,    *slinger-Joy/Mery's-6002/1216,     *dessin-papier-Magnolia-Blue sky-lazy summer day's,    *tekst computer, glitterlijm