zondag 20 oktober 2013

blaadjes verkleuren.../ the leaves change...

Goedenavond lieve mensen, leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen. Ik zie ook weer wat nieuwe gezichten aan de zijkant, altijd gezellig ;p Deze zondag heb ik een heerlijk frutseldagje gehouden, ik ben in de weer geweest met klei in mallen om embellishments te maken voor op creaties, wol op zolder bij elkaar gesprokkeld om een lekkere baggy-trui te gaan breien en papieren roosjes geprobeerd te maken, ook weer om op zelfgemaakte creaties te doen...zááááligg zo'n zondag. En nu neem ik lekker de tijd met een bakkie koffie en een stukje gevuld speculaas (mmmm) om wat op mijn blog te plaatsen en bij jullie "op visite"te gaan, wat hebben we het toch goed hé ?  Bij het challengeblog van Marianne Design wordt een kaart zonder bloemen gevraagd en daar wil ik met deze kaart een kansje wagen....
Het herfstweer buiten vormde mijn inspiratiebron. De basis is een ecru-kleurige vierkante kaart. Daarop de creatable LR0242 gebruikt. Met mijn "bladeren-stempel",een oudje van Pipoos, met verschillende kleuren inkt, bladeren gestempeld, gemaskerd, en weer bladeren gestempeld zodat het lijkt alsof ze over elkaar heen gewaaid zijn. Met mijn circelsnijder twee circels gesneden en op de ecru kleurige een 3d plaatje van een herfstsnoesje geplaatst.

I made this autumn-card without any flowers because that is the challenge at the challengeblog from Marianne Design.  I stamped the leaves in different colours and in different layers on the cardstock.
Ze waait bijna van het kaartje af...hihi...Het blijft ontspannend, lekker knippen....
In mijn stempelvoorraad vond ik nog een geschikte tekst om bij de kaart te gebruiken,

The girl is almost blown away...hihi. She is layered to get a 3d image. In the left corner a stamped sentiment,
"the leaves change..",(Hampton Art) die in de linkerbovenhoek gestempeld,
hier zie je de verschillende laagjes heel duidelijk. En omdat ik de ecrukaart nog een beetje kaaltjes vond heb ik daar de "woordenboek" verklaring van het woord "autumn" ( Hampton Art) langs de randen gestempeld.
And around the edges I used a dictionary stamp about the word autumn.
De binnenkant van de kaart is blanco zodat ik daar een tekst in kan stempelen als het doel waar ik hem voor verstuur bekend is.
On the inside it is a blanc card so I can decide later what to put /write in the card.

Bedankt dat je even langs kwam, morgen komen ze de kabel hier repareren, dus ik ga nu het zeker kan nog bij jullie op visite, misschien tot zo en anders een fijne avond en een goed begin van de nieuwe week, lieve groetjes Miranda

Have a nice evening, thanks for dropping by, greetings Miranda
challenge 89 kaart zonder bloemen bij het challengeblog van Marianne Design .

*gebruikte stempelinkt: colorbox in de kleuren, ochro, topaz,amber,chianti,roussillon