zondag 14 februari 2016

Beterschap.../ Get well...

Hallo lieve mensen op deze Valentijns-zondag. Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "stoere" kerstkaart.
Vandaag start er een nieuwe challenge op het challengeblog van Addicted To Stamps en die is: "gebruik stansen op je kaart / creatie" waar natuurlijk ook al een stempel op gebruikt is want we zijn een stempel-challengeblog. Dit is mijn inspiratiekaart geworden.....

Hello dear people, today starts a new challenge at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. The challenge is "use die-cuts on your card" where there is already used a stamp of course we are after all a stamp challengeblog :)
This is my card to hopefully give you some inspiration....

Zuster Bestie is ingekleurd met mijn Derwent soft pastel kleurpotloden. De achtergrond is gemaakt met Te Gekke Krijtjes. Ze staat op een ovale stans met namaak stiksteekjes en er staat een hartslag-stempel achter haar. De gestanste dokters-spullen passen er natuurlijk perfect bij. De pillenstrip is uit zilver karton gestanst en lijkt daardoor net echt. De bovenkant van de thermometer en de spuit is met een metallic zilverstift gekleurd.
Achter het plaatje zit wondgaas. Beterschap is in blauw gestanst en de contouren met wit nageknipt. Het woord heb ik een beetje bol opgeplakt.
Een bloemetje erbij met gestanste blaadjes en klaar...

I hope that you want to play along at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. If you need more inspiration or you want to check out the prize just click at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.
Thanks for dropping by, enjoy your day.
Greetings Miranda

Doen jullie gezellig mee bij http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/? Je hebt twee weken de tijd en er is een leuke prijs aan verbonden, klik maar door naar http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/ om die te bekijken. Ook zijn daar de prachtige inspiratie voorbeelden te zien van mijn teamgenootjes.
Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag :)
Lieve groetjes Miranda

*Bestie stempel-Sherri Baldy,    *ovaal-Dienamics MFT 521-stitched oval,    *thermometer en spuit-creatable LR0363-MD,    *tablet en tabletstrips-creatable LR0362-MD,    *beterschap-Joy-Noor-6002/0412,     *blaadjes bloem-creatable LR0128-MD,    *stempel hartslag-CS0903-MD,    *glitterhart bloem-diamond gem-JU0932-MD,    *dp-decotime Disa-glitter voorjaar 03,    *wondgaas, stazon, geurloze terpentine, Te Gekke Krijtjes, Derwent Coloursoft, bloemen.