dinsdag 1 maart 2022

Een eigen huis...

 Hallo lieve mensen, bijna is het zo ver en krijgen Tanika en Rik de sleutel van hun (eerste) koopwoning. Zoals jullie weten hebben ze eerst ruim 5 jaar in Londen samen gewoond en wonen ze nu alweer bijna 1,5 jaar in een appartement in Utrecht. Dat waren allebei huurwoningen en na lang zoeken is het toch gelukt om op deze overspannen woningmarkt een huis met tuin te kopen in Utrecht.
Dat verdient natuurlijk een kaart....


Meteen toen ik de  challenge bij Dutch Card Lovers zag had ik deze kaart in mijn hoofd . De 3d embossingfolder heb ik laatst op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch gekocht. Deze embossen dieper dan de "gewone" embossingfolders. Het hoefijzer is al een oudje van Marianne Design en het klavertje 4 en lieveheersbeestje zijn uit een oudere set van Joy.


Met "Glossy Accents" heb ik dauwdruppels gemaakt. Het minilabeltje met gestempelde tekst is een setje van Marianne Design, ook al wat ouder.


Aan de binnenzijde deze tekst gestempeld en een groter lieveheersbeestje uit de set geplakt. Hij is echt geworden zoals ik hem in mijn hoofd had.

Bloggen is een crime op het moment, na één reactie moet ik al bewijzen dat ik geen robot ben en als ik een opmerking wil plaatsen krijg ik zo'n heel groot reactie-formulier. Dat verklein ik dan maar maak ik een foutje en wil ik het corrigeren dan blaast hij weer het scherm op...GRRR. Nou ja, ik houd maar gewoon vol.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*embossingfolder-Altenew-Gems 3D,     *hoefijzer-CR1296-Marianne Design,    *labeltje met tekst-CS1028-Marianne Design,
*tekst-stempel binnenzijde-PL1505-Marianne Design,     *lieveheersbeestjes en klavertjes vier-Joy/Mery's-6004/0008