vrijdag 20 april 2018

Allemaal kikkers..../ Frogs.....

Hallo lieve mensen, vandaag weer een berichtje van mij. Het is een beetje stil hier, de combinatie van het heerlijke weer en de terugslag van de stempelbeurs waar ik zondag genóten heb. Zoveel gezien en gezellig een hoop mede-blogsters ontmoet samen met Danoesja. Wat blijft dat toch steeds weer bijzonder én leuk. Helaas betaal ik achteraf de tol maar dat komt weer wel goed en het is het dubbel en dwars waard geweest.
Ik zie dat er nieuwe volgers bijgekomen zijn, welkom wat gezellig en als je een reactie achterlaat kom ik zeker terug bij jou kijken.

Hello dear people and welcome to my new followers. Today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.nl/ and we want to see a stamped image on your creation. I stamped a lot of frogs...

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ en ben ik dus ook weer aanwezig met mij dt kaart.
We willen graag een stempel op je creatie zien, niet alleen tekst maar een plaatje.


Ik heb heel veel kikkers gestempeld (van Eline) met tekst ertussen en ben aan het kleuren gegaan met Derwent Coloursoft potloden.
Van deze "sheet" heb ik de volgende kaart gemaakt....

I coloured these frogs with Derwent Coloursoft Pencils. With this "sheet" I've made this card, closed..


Een stencil van Dutch Doobadoo beplakt en twee keer gemaakt zodat de zijpanelen ook een keer gesloten konden worden met lint. Dit werd gevraagd bij Facebookgroup "Be Challenged".

And open....


Geopend ziet het er zo uit. Allemaal kikkers die bloemen komen brengen. Ik vond het erg leuk om op deze manier met mijn stempels aan de slag te gaan. Bij Knutsels en Kadootjes willen ze graag kikkers zien dus daar link ik deze kaart ook :)

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven. Je hoeft je afdrukje niet persé in te kleuren, kijk maar eens bij de  kaarten van de design teamleden op het challengeblog van De Egel. Daar staan weer prachtige voorbeeldkaarten.

If you need more inspiration you can look at http://de-egel.blogspot.nl/. This is the prize you can win...

De prijs die beschikbaar gesteld is door de eigenaar van hobby (web) winkel De Egel is weer súper,

vind ik dan ;P

Wij gaan ons weer over de top 3 van de tipi-kaarten beraden. Dat valt niet mee want ze waren weer zo gaaf allemaal.
Ik las net dat ik in de random top 3 van Hobby Vision ben belandt met deze kaart, ook heel leuk.

Thank you for dropping by, enjoy your weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Rest mij je te bedanken voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Be Challenged april
*Knutsels en Kadootjes tot en met 27 april 23.00 uur

*stempels-Eline-EC0114 en EC0113-Marianne Design,    *leaves-Joy/Noor-6002/0332,    *roll up roses-Joy/Noor-6002/0385,     *vorm-DutchDoobadoo,    *dessinpapier-Pipoos