zaterdag 5 december 2020

Sketch bij De Egel

Hallo lieve mensen, vandaag op de verjaardag van St-Nicolaas start er ook een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel . Deze keer hebben we weer een sketch voor jullie....


De maten staan erbij en het thema is vrij dus of je nu een verjaardagskaart, kerstkaart, beterschapskaart of wat dan ook maakt, alles mag. Makkie toch? En deze challenge duurt een maand i.v.m de feestdagen.

Dit is wat ik ervan maakte...


Basis is een witte kaart, daarop roze karton en daarop "gebreid" dessin-papier. De borduurring zat eens bij een Engels magazine en daarop heb ik een tekst gestempeld.


Kopspeldjes gestempeld en op de kopjes een plaksteentje gedaan. Het breiwerkje uit wit gestanst en met distress-inkt (milled lavender) van kleur voorzien. De breinaaldjes heb ik met een zilverkleurige marker gekleurd.

De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft weer een hele mooie prijs beschikbaar gesteld...


maar liefst 3 borduur-stansen uit de nieuwste collectie van Marianne Design.
Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op het challengeblog van De Egel. Doen jullie weer gezellig mee? Linken kan tot 4 januari 20:00 uur op het challengeblog.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Mintay-Dreamer,    *borduurring-Engels magazine,    *breiwerkje-LR0690-Marianne Design,    *garenstrookjes-COL1445-Marianne Design,    *kopspeld stempel-EC0167-Marianne Design,    *meetlint stempel-CS1073-Marianne Design,
*tekststempel-CS1071-Marianne Design