zondag 14 januari 2024

Gerie is jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerst-schudkaart. Het was er maar één hoor hihi, werk genoeg eraan gehad LOL.
Vandaag mag blogdin Gerie (scraptastische hobby) verjaardagskaarsjes uitblazen en naar haar stuurde ik deze felicitatie-kaart...


Gerie fietst graag en veel en houdt van een vintage/romantische uitstraling dus dat heb ik gecombineerd voor haar.
Het dessinpapier en plaatje zijn van Maja Design. Het plaatje zit in een opengewerkte stans van Marianne Design. Om het plaatje heb ik een parellint geplakt.
Langs de borderrand van Joy/Noor eveneens parellint geplakt. Langs het ruitjes dessinpapier zitten strookjes kant. De tekst is een stans van Marianne Design.


Een detail opname van de bloemetjes (waar ik nog heel veel van heb) waar ik de nieuwe hartjes takjes van Marianne Design heb gestoken. Het vlindertje van Marianne Design op vellum geplakt en het lijfje met glitterlijm bewerkt.
Gerie mailde al dat ze hem ontvangen had :). Hopelijk heeft ze een fijne, feestelijke dag vandaag.

Ik link deze kaart bij Knutsels en Kadootjes waar ze iets met de F willen zien: Fiets, Flowers, Felicitatie.

Bij mijn moeder wordt binnenkort wat gedaan aan de lekkage (is beloofd) en Tim is verlost van de hechtingen. Het is haast niet te zien dus dat is fijn. hij heeft nu alleen een stevige griep te pakken en ligt al het hele weekend op bed. Ik zei al: "je zet 2024 niet goed in Buisje", want hij is nooit ziek. "Buisje" zeg ik altijd omdat hij Buijsen met z'n achternaam heet LOL.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Maja Design-Summer Crush-2015,   *rand-Joy/Noor-6002/1285,   *cirkel-LR0795-MD,   *tekst-LR0651-MD,   *vlinder-LR0456-MD,   *takje-LR0844-MD,   *vellum, kant, parellint, glitterlijm, Prima Flowers