vrijdag 10 december 2021

Hoog daar aan de hemel...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Vandaag mag ik de kaart laten zien die ik als gastdesigner voor Carlin's Kaartenparadijs heb gemaakt. Ik mocht gastdesigner zijn omdat ik met deze kaart (klik) in de top 3 was beland.

De challenge is :"baseer je creatie op een liedje". Toen ik dit plaatje zag moest ik al meteen denken aan een oud liedje van Corry Konings "Hoog daar aan de hemel staat een gouden ster"...


Het is een oud lied maar aangezien ik nogal nostalgisch ben, zeker rond de kerst hihi, luister ik er soms nog wel naar. Het staat op een lp dus zelfs het gekraak klinkt er gezellig bij.

De tekst heb ik met de computer gemaakt. Dessinpapier en plaatje zijn van Marianne Design. De kruissteekjes-stans is van MFT en de "gouden ster" heb ik geponst. De randjes wit gemaakt met correctievloeistof.

Voor de liefhebber staat hier het liedje op youtube(klik). Ik vind de tekst mooi en als op het laatst het kinderkoor meedoet krijg ik nog steeds kippenvel, erg hé *bloos*.
Ik vond het leuk om gastdesigner bij Carlin's kaartenparadijs te mogen zijn en ik hoop dat er veel deelnemers aan deze leuke challenge deel gaan nemen.

Dank je voor je bezoekje. Fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda