donderdag 23 juni 2022

Kerstkaart week 25..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn zomerse kaart. Ik lees ze met veel plezier. Ik reageer ook nog steeds bij jullie maar bij sommigen blijft mijn reactie verdwijnen. Kijken jullie ook bij je spam? Vermoedelijk staan ze dan daar. Ik zou het jammer vinden dat jullie denken dat ik jullie vergeet :) Bij anderen kan ik alleen iets plaatsen als ik "anoniem" aanklik maar dan zet ik wel mijn naam eronder. Hopelijk verandert Blogger weer snel.

Afgelopen dinsdag was het alweer de langste dag van het jaar en nu gaan de dagen weer korter worden. We zitten ook alweer bijna op de helft van het jaar. Op deze 25-ste "kerstkaartendonderdag" ben ik samen met mijn dt-maatje Colien aan de beurt om onze kerstkaart bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/ te laten zien:


Dit is mijn kerstkaart gemaakt met de sketch van "Cheerful Sketches Challengeblog" . Ik heb de foto in de zon genomen dus hier en daar zie je wat schaduw. Het plaatje en dessin-papier zijn van CraftSensations. Alle randjes met de distresser opgeruwd. In de rechter bovenhoek nog een mistletoe-takje (LR0551 Marianne Design) met pareldruppeltjes (pearl pen Viva Decor) als besjes. Een klein strikje met tekst maakt het af.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt deze week en wil je die met ons delen link hem dan op https://52weekstochristmas.blogspot.com/. Dat kan tot vanavond 23:55 uur. Er komt dan vast en zeker iemand van het designteam een kijkje nemen.

En dan iets leuks: met deze kaart ben ik derde geworden bij Kleuren met potloden.  Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda