zaterdag 17 juni 2023

Hello..He...

 ...it's all about you today." Dat is wat er op de kaart staat die ik maakte naar aanleiding van de Liftchallenge (KLIK). Omdat ik door het zonnige weer helemaal in zomerstemming ben koos ik voor zonnig citroengeel in combinatie met Middelands Zeeblauw tegen een helder witte achtergrond😜.


Deze mooie tekst-stansen heb ik laatst bij Marjan "gewonnen" in een Give-Away en die kon ik nu dus heel mooi gebruiken. Het zijn twee stansen, de ene is "massief", de andere stanst de "omlijning", daar vallen de smalle letters uit waar ik "HE" van gebruikt heb. 


De twee kleuren afwisselend gebruikt, soms geel met blauwe omlijning en soms blauw met gele omlijning. De tekst "today is all about you" heb ik als tabje aan de zijkant gemaakt omdat anders de balans (in mijn hoofd hihi) verstoord raakte.

Morgen vaderdag, de eerste zonder mijn lieve pa, ik heb het er taai mee. Gelukkig komen de meisjes naar huis en gaan we ter ere van hun papa (Tim) tapas eten dus wel iets gezelligs op de planning.

Dinsdag ben ik terug voor de nieuwe challenge bij De Egel. De lopende challenge kan nog wel wat deelnemers gebruiken. Die luidde: "maak een schudkaart met zelfgemaakte achtergrond". Je kan nog meedoen tot maandagavond 19 juni 20:00 uur Nederlandse tijd. HIER(KLIK) kun je je bijdrage linken.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda