zondag 20 september 2020

Gooi je voeten in de lucht..../ Kick up your heels...

 Hallo lieve mensen, allereerst een dankjewel voor de leuke reacties op mijn "te laat" kaart. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Ik schreef dat ik zo'n freubelzin had en laat daar nu van de week weinig van terecht gekomen zijn. Gelukkig had ik mijn kaart voor de nieuwe challenge bij De Egel al klaar :)

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post.
Today the card I've made for the new challenge at De Egel. We want to see paperpiecing on your card.

We gaan PAPERPIECEN (ik vond hier een duidelijke beschrijving(klik)). Het is dus eigenlijk delen van een stempelafdrukje/stansje vervangen door diezelfde delen maar van ander papier.....


Dit is mijn kaart. Ik heb de schoentjes ( een stempel uit 2009) steeds twee of drie keer gestempeld en ben gaan knippen en plakken om hippe schoentjes met patroontjes te krijgen,
Bovenaan de witte kaart een opengewerkt randje gemaakt met een stans van Marianne Design. Dit randje terug laten komen in het dessin-papier van de kaart.
Op de witte kaart feestelijke krulletjes gestempeld (Pipoos).

I used shoes to paperpiece. I've made them fun and festive. When you open the card you'll find a pocket with a tag.


Aan de binnenkant een pocket met tag...
At the back of the tag I stamped one of the shoes and a matching text..


Op de achterkant nog één van de schoentjes gestempeld met tekst van dezelfde stempelsheet. Dit is het meest linkse schoentje op de kaart.


In het dessin-papier zitten felroze bloemetjes waar folie overheen zit en in het echt geeft dat veel glans waardoor het lijkt alsof ik pailletten heb gebruikt en het maakt de kaart extra feestelijk.

Because parts of the design-paper are foiled and sparkling the card looks very festive in reality. If you need more inspiration you can look at the challengeblog De Egel.

Deze techniek hoeft dus niet persé met stempels maar kan zeker ook met een stansje. Laat lekker je creativiteit de vrije loop..
Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op het challengeblog van De Egel waar de mooie kaarten van mijn teamgenootjes al klaar staan.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft weer een mooie prijs voor deze challenge beschikbaar gesteld....

The prize you can win...

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dat was hem voor vandaag. 
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Ik link deze kaart bij 2 sisters on the blog waar ze schoenen op je kaart willen zien.

*dessin-papier-CraftSensations-Floral,    *stempel-Hero Arts-High Heels (2009),     *opengewerkt randje-creatable LR0537-Marianne Design,    *kleine stempeltje-Pipoos