maandag 1 mei 2023

Petra is jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Marjan. Ik heb het niet zelf bedacht hoor om Elvis de pinguïn zo te veranderen maar heb het van een knutselvriendin die het weer op een site gezien heeft van Creative craftlab.

Vandaag mag Petra (de hobbykamer van Petra) haar verjaardag vieren en deze kaart stuurde ik naar haar..


Ik heb hem gemaakt met materialen van Marianne Design omdat Petra daar zelf fan van is. Alleen de witte basiskaart met geschulpte rand heb ik gekregen dus weet ik niet van welk merk dat is. Ik heb de randjes afgeplakt met tape en heb de achtergrond met lichtblauw beïnkt.
Op de grond een strook dessinpapier met daarop een grasrandje. Het slakje, bijtje en het lieveheersbeestje ingekleurd met twinmarkers en met de bijbehorende stansjes gestanst. Hier en daar witte gelpen gebruikt.


Ook wat transparante dots geplakt op de achtergrond, misschien hier beter te zien? Petra heeft hem ontvangen en te pronk gezet op de kast. Ook vanuit hier nog gefeliciteerd en een fijne dag Petra.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*distressinkt-Salty Ocean-Ranger,    *diertjes-little critters-Eline's animals-EC0200-Marianne Design,    *tekststempel-CS1087-Marianne Design,    *dots-PL4514-Marianne Design,    *bloem-LR0748-Marianne Design,    *gras-LR0650-Marianne Design,
*dessinpapier-PK9183-sweet flowers-Marianne Design