zaterdag 10 augustus 2024

Drie vliegen met één kaart...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart en op de beterschapswensen voor mijn rug. Ik ga zeker jouw tip proberen Femmy, nu komt er geleidelijk verbetering door rustig te bewegen, pijnmedicatie en ontstekingsremmers. Het was lang geleden dat mijn rug zo opspeelde, toen ik nog werkte gebeurde dit vaker.

Nu over naar mijn kaart. Bij https://kleurenmetpotloden.blogspot.com/ start een nieuwe challenge vandaag. Zoals altijd: "alles mag als je maar met potloden kleurt"..


Één van de sponsors deze maand is de digishop van Paper Nest Dolls en ik ging aan de slag met Emma's sweet friend en je vindt haar HIER (KLIK).

Ik ga eerst altijd dessin-papier zoeken dat ik wil gebruiken zodat ik weet welke kleur potloden ik ga gebruiken. Emma is ingekleurd met Derwent Coloursoft. Ik zal onderaan voor de liefhebber de kleurnummers vermelden.

Het dessin-papier heb ik al een tijd en is van Joy Crafts/Noor. Het heet summer vibes. Het ijsje is een stans van Sunny Studio "perfect popsicles". Op de toppen van de ijsjes zit "shaved ice" van Viva Decor.
De tekst op het roze ijsje is ook van Sunny Studios

Emma is gestanst met een stans van MFT;"cross-stitch rectangle". Rondom Emma en haar hondje heb ik nog wat dewdrops van Marianne Design geplakt.

Deze kaart leverde ik ook in bij Carlin's Kaartenparadijs (KLIK) want daar mocht ik gast-designer zijn en dat was ook voor vandaag.

Én deze kaart ging op de post naar mijn dt-maatje bij 52 WTC Martina (Martina's kaartjes) want zij mag morgen haar verjaardag vieren, dus zo had ik 3 vliegen in één klap/kaart hihi.


Emma's sweet friend: ingekleurd met Derwent Coloursoft op merkloos glad papier 220 gram. Geblend met behulp van geurloze terpentine en doezelaars.

Huid: C570-C550-C620-C180
Haar: C580-C600-C510
Strik en jurk: C330-C360
Hondje: C710-C690 Bandje en penning: C190-C120
Ijsje: C530-C510-C190-C120
Tafel-C050

Doen jullie gezellig mee bij Kleuren met Potloden en bij Carlin's Kaartenparadijs ? Ik ben benieuwd.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda