donderdag 9 november 2023

Kerstkaart week 45...

 Hallo lieve mensen, week 45 alweer, nog even en de kerstkaarten kunnen op de post. Vandaag zijn er ook in Blogland weer veel kerstkaarten te bewonderen, mede door het blog van 52 weeks to Christmas.
Ik heb deze week de challenge van het Lift Challenge blog gebruikt bij mijn kerstkaart....


Dit is de voorkant met dessinpapier van Marianne Design en de leuke hertjes van Eline. De tekst gestempeld en gestanst met een stans van MFT.
De binnenkant zoals gevraagd bij de Lift Challenge....


Hetzelfde dessin -papier als op de voorkant.  De tekst en cijfers heb ik gesneden met mijn Cricut snijmachine.


Dit is een bovenaanzicht van de binnenkant.

Op het blog van 52 weeks to Christmas kun je nog meer inspiratie vinden. In de sidebar staan al mijn dt-maatjes en Colien laat haar kaart ook zien op het blog. Ook vind je de top 3 van de oktober challenge (kaart van Rosina liften).

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wil delen dan kun je die tot vanavond 23:59 uur HIER (KLIK) linken.

Het uitje met mijn vriendinnen was supergezellig. We kletsten bijna non-stop, hebben lekker koffie gedronken met lekkers en daarna in de stad nog gezellig geluncht. Vandaag komen ze de keukendeur met kozijn vernieuwen en dan is het voorlopig even kláár pffft.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessinpapier-winter hygge-PK9184-Marianne Design,   *hertjes-COL1535-Eline-Marianne Design,   *stempel-Yvonne Creations-YCCS10026,    *ovale stans-dynamics-MFT/521-stitched oval