zaterdag 23 september 2023

Hetty is jarig....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen. 
Vandaag mag blogmaatje Hetty verjaardags-kaarsjes uitblazen en als het goed is heeft zij van de week deze kaart, die ik speciaal voor haar maakte, mogen ontvangen...


Ook hier weer een cardtopper gebruikt, ik vind het zo'n lieverdje. Dessinpapier komt uit een ouder blokje van StudioLight en ik vond de kleuren zo mooi bij het plaatje passen. Om het plaatje te stansen in deze toogvorm heb ik een stans van CraftEmotions gebruikt.
De bloem is eigenlijk de (oude) zonnebloem van Marianne Design. Op de blaadjes wat dauwdruppeltjes gemaakt met een parelpen. Op de vleugeltjes wat glitterlijm gedaan.Het tekststempeltje is ook een oudje van Marianne Design. Aan de bovenkant heb ik een rand van de Action gebruikt en in de midden van de bloemetjes heb ik een plakpareltje gedaan.
Vanuit hier nogmaals gefeliciteerd Hetty en een hele fijne dag gewenst.

Gisteren is hier in Breda een nieuwe knutselwinkel geopend die voor mij per fiets te bereiken is *gevaarlijk* hihi. De winkel heet Freubelle en ze hebben ook een webwinkel , dit is het linkje voor degene die een kijkje willen nemen ... https://www.facebook.com/freubelle.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda 

*cardtopper-Sylvia Zet-The Hobbyhouse,    *randstans- Action,   *boogstans-CraftEmotions-115633/0835,   *bloem-LR0545,
*tekststempel-CS0853- Marianne Design,  *dessinpapier-StudioLight.