zondag 31 augustus 2014

Lunchen en beppen....

Hoi hoi lieve allemaal...hebben jullie een fijne zondag gehad? Ik wel hoor, nog een beetje moe van de Knotsgekke Kaarten Dag beurs in Den Bosch waar ik zaterdag samen met Danoesja geweest ben. Het was zó gezellig. Wat ik erg leuk vond was dat we Corrie en Cindy "live" ontmoet hebben. Hier keek ik al lang naar uit want met Corrie noemt mij vaak lieverd en dat vind ik zo lief *bloos*..(zo word ik niet vaak genoemd ;p)..
Ook Christa en Sinikka schoven gezellig aan bij de lunch en zo kan het gebeuren dat je ineens met z'n zessen zit te eten en te beppen..whaha..
Nog meer "bekenden" uit blogland gezien en dat maakt bloggen zo leuk vind ik.
Nog geen kaartje met mijn nieuwe spulletjes gemaakt maar had er nog wel een die ik nog niet verstuurd heb....
Het is een eenvoudig kaartje in zachte tintjes. Basis is een witte vierkante kaart. Daarop zachtroze karton met geruwde randjes beinkt met vinage foto. Het plaatje van Janneke Brinkman komt uit een stansvel van Studio Light en is 3-dimensionaal opgewerkt. Achter het plaatje wat spinnewebgaas (Pipoos) gebruikt.
De strik is is een creatable van Marianne Design LR0325. Ik heb de opengewerkte strik gebruikt, deze doorgeknipt en als "lint" achter de opengewerkte strik en dichte afwerking geplakt.
De stempel is ook van Marianne Design CS0844.
Ik zag net dat mijn leeslijst niet zichtbaar is op mijn blog maar ben te moe om naar de oorzaak te gaan zoeken :o    Ik wacht het maar even af denk ik.... Dank je voor je bezoekje....
Fijne avond en een goed begin van de nieuwe week.
Lieve groetjes Miranda