dinsdag 20 april 2021

Paperpiecen bij De Egel...

 Hallo lieve allemaal, het is alweer de 20-ste van de maand en dat wil zeggen dat er weer een nieuwe challenge begint bij het challengeblog van De Egel. De komende twee weken willen we graag creaties met "paperpiecing" zien.  In mijn blogpost hiervoor (KLIK) laat ik zien wat dat is maar je kunt natuurlijk ook Google raadplegen.


Ik ben aan de slag gegaan met een stempel die ik al heel lang heb. Een busje van een stempelset van KanBan, volgens mij bestaat dat merk niet meer. Ik heb een witte dubbele basiskaart beplakt met rood karton en rood-wit gestreept dessin-papier. De cirkelstans is van Marianne design en die had ik nog niet gebruikt (uitdaging voor mezelf om ongebruikte materialen te gebruiken).De bus is op wit karton gestempeld en daarna aangekleed met verschillend dessinpapier. Op de koplampen wat glitterlijm gebruikt en het kleine knipperlichtje met rood ingekleurd. Rechts bovenin 3 gestanste blaadjes  met wat scrapfloss bij elkaar gebonden en opgeplakt, een klein houten lieveheersbeestje erbij.Linksonder de mooie klaproos nog eens gebruikt.


Wat glitterlijm op het raam aangebracht en de kaart afgewerkt met een felicitatie en 3 plaksteentjes. Eventueel kan ik later nog de leeftijd van de jarige op het reservewiel stempelen.


Deze twee mooie stanssets van Card Deco heeft de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar gesteld als de te winnen prijs voor deze challenge.
Mijn dt-maatjes van challengeblog De Egel hebben ook weer prachtige voorbeeldkaarten gemaakt ter inspiratie dus kijk maar snel  HIER(KLIK).
Deze challenge loopt tot 4 mei 20:00 uur Nederlandse tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Maja Design-Summertime(2016),    *stempel bus-KanBan-stamp 9013,     *cirkelstans-LR0648-Marianne Design,    *klaproos-LR0587-Marianne Design,     *blaadjes-LR0545-Marianne Design