zondag 2 juni 2024

Kaart voor "schoonzoon"...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik was aan het rommelen tussen mijn stansen en dacht: "laat ik weer eens wat andere modellen stansen". Aan de kaart voor vandaag is geen stans te pas gekomen, die heb ik gesneden met een mesje...


Het is hetzelfde model dat ik HIER (KLIK) voor Caroline gemaakt had met behulp van een filmpje van Castella 294 op YouTube, alleen nu dus een "mannenversie".
De plaatjes en het dessin-papier zijn van de collectie "denim and friends" van Maja design uit 2017.


De gestempelde tekst is van Marianne Design (CS1006) en ik heb de boel wat opgeleukt met tandwieltjes  van Craft Emotions (115633/0242).


Zo kan de kaart gesloten in een envelop. Hij kreeg meteen een mooi plaatsje op de kast :)

Hier is de vakantie van Tim begonnen. Hij is 14 dagen vrij en er staan wat leuke dingen op het programma dus waarschijnlijk is het hier voorlopig wat stiller. Afgelopen vrijdag bleef hij bij Ziva en ben ik met mijn moeder met de trein naar Den Bosch gegaan, daar kwamen Tanika en Dainy ook naar toe. We hebben lekker geshopt, 2x gegeten en natuurlijk koffie met Bosche Bollen genomen. Dat was een geslaagde dag. Hopelijk volgen er meer !


Dank voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda