vrijdag 5 november 2021

Kraft en wit volgens sketch...

 Hallo lieve mede-blogsters, vandaag ben ik er wéér en wel omdat er een nieuwe challenge start op het challengeblog van De Egel. We hebben weer een sketch voor jullie EN er moet een strikje op je creatie verwerkt zijn.
Dit is de sketch...


...en de maten staan er weer in voor de liefhebber :)
Dit is de kaart die ik maakte ter inspiratie....


Zoals je ziet heb ik de sketch ondersteboven gebruikt. Basis is een kaart van kraftkarton. Daarop wit karton  en ook de punt uit wit karton gesneden. Alle randjes bewerkt met distress-inkt "Vintage Photo".
De cirkelstans met vakverdeling is van de Action en daar heb ik vellum achter geplakt. De takjes (Joy) met een strikje bij elkaar gebonden.

Ik heb ook nog een foto buiten genomen....Hier zie je goed dat ik alles wat verhoogd op heb geplakt. Doen jullie weer gezellig met ons mee?
De challenge duurt tot 19 november 20:00 uur Ned.tijd.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar van deze challenge.


Dat zijn stansen om minidoosjes te maken voor bijvoorbeeld een adventkalender, leuk toch?

Op het challengeblog van De Egel kun je de uitwerkingen van de sketch, door mijn teamgenootjes, zien zodat je lekker veel inspiratie krijgt :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*cirkelstans-Love2Craft-Avec/Action,    *takjes-Noor/Joy-6003/0026,    *strips/banners-Joy/Mery's-6002/2052,    *Happy-Kesi'Art,     *birthday-SL187-Studio Light