dinsdag 7 november 2023

Bloemen voor Angélique...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn bingo-kaart voor De Egel. Afgelopen donderdag was Angélique jarig en ik stuurde haar dit (herfst) boeket....


Het dessinpapier is uit het herfstblok van Marianne Design. De bloemen van Spellbinders (Be Bold Blooms) weer in herfstkleuren gestanst en aan het schuiven gegaan tot het naar mijn zin lag.
"Hoera" is een losse letterstans die merkloos is, ooit gekocht op de Knotsgekke Kaarten Dagen, en de letters hebben kleine stiksteekjes. Angélique heeft hem ontvangen en vond hem leuk (gelukkig) hihi.

De kozijnen zijn geplaatst ,op de keukendeur met kozijn na, die komen donderdag als het goed is en ik ben gesloopt LOL. Vandaag een snipperdag van het huishouden ingeland want morgen heb ik een uitje met 3 vriendinnen staan. We hebben elkaar leren kennen aan de schoolpoort toen onze kinderen klein waren . Een is inmiddels naar Maastricht verhuisd maar we proberen altijd 1à 2 keer per jaar een uitje te plannen. Door Corona was het nu voor het laatst in 2019 dus we hebben veel bij te praten, gezellig.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda