maandag 8 april 2019

Ziek..?/ Are you ill?

Hallo lieve mensen, kEI-leuk om de reacties op mijn paaskrans met gestempelde eitjes te lezen ;P Dank jullie wel daarvoor.
Bij het blog van de Lift Challenges was weer een leuke challenge en eindelijk weer eens tijd gevonden om mee te kunnen doen. Hebben jullie dat nu ook , dat je zo veel leuk vindt dat je altijd tijd tekort hebt? Ik wel hoor, maar ja beter dat dan het tegenovergestelde toch?

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. I loved reading them, thank you all.
Today a card for the challenge at Lift-Challengeblog. You have to take a word and decorate it. This is what I made...

De challenge is:Maak een kaart met de tekst als eyecatcher en breng daar decoratie/figuren op aan. Denk aan bloemen, beestjes enz...
Dit heb ik ervan gemaakt...


De letters heb ik getekend m.b.v een stencil van DutchDoobadoo en uitgesneden met de hand.
De stempels heb ik al héél lang , die zijn van één sheet. Ik heb ze ingekleurd met mijn flexmarkers en met de hand uitgeknipt.

My text is: ill? in Dutch and I decorated it with stamps which I've coloured and fussy cut by hand. In reality the colours are more bright but I couldn't get it better here, sorry..
The stamped text is saying: "get well soon".


In het echt zijn de kleuren iets minder flets maar ik kreeg het niet beter, sorry. De tekst is van Studio-Light, ook al een oudje hihi.

Thank you for your visit. See you in blogtime.
Greetings Miranda

Leuk dat je weer even langs kwam, dank je voor je bezoekje en tot blogs :)
Lieve groetjes Miranda

*http://liftchallenge.blogspot.com/2019/03/liftchallenge-139.html

*letters-DutchDoobadoo-card art text-470.713.641,    *figuurtjes stempel-CraftySecrets-Feeling Yucky(2007),    *tekststempel-Studio Light-My friend Ronnie-2010,    *dessinpapier-Craft Sensations,    *flexmarkers