maandag 26 februari 2024

Vogeltjes en blokjes voor jarige Ank...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Wilma. Gisteren was medeblogster Ank (De Kaartenkraam) jarig en ook naar haar ging natuurlijk een felicitatie-kaart.


In de "wat wordt verwacht" lijst had ik gezien dat er nieuwe stansen van Marianne Design aankomen waar je blokjes mee kunt snijden. Ik vond dat meteen zo leuk dat ik dacht: "ik zoek even tussen mijn stansen of ik iets soortgelijks kan doen". Zoals jullie misschien nog weten kan ik totaal niet recht snijden dus heb ik echt wel een stansje nodig.
Nu is het plaatje verdeeld met een stans van Avec. De kleurtjes uit het plaatje terug laten komen in de decoratie. De vogeltjes houden de felicitatie vast en ook de libelles komen een kijkje bij de leuke cottage nemen. Op de lijfjes van de libelles wat glitterlijm gebruikt.

Het weekend heb ik heerlijk pas op de plaats gemaakt en zitten knutselen. Gewoon aanrommelen en kijken wat er gebeurt. Ik had het echt even nodig want de lekkage ( en "afhandeling" daarvan) bij mijn moeder is nog lang niet verholpen en door de vele regen blijft het maar lekken. Ook is vorige week zaterdag Tim zijn vader weer met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en dat was even kantje boord maar hij krabbelt weer op. 

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-IT565-Tiny-Marianne Design,   *stans vakjes-Avec-love2craft,   *stempel-PMCS10024-Precious Marieke,   *libbeles-CR1582-dragonflies by Marleen-Marianne Design,   *vogeltjes-COL1534-Eline-Marianne Design,   *vierkante stans met stiksteekjes-Carlijn design-CDSN0079,   *dessinpapier-Craft&You-Vintage Time,   *glitterlijm, 3d-lijm