donderdag 20 januari 2022

Kerst én Condoleance......

 Hallo lieve mensen, gekke titel hè? Dat komt omdat vandaag de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel begint. Daarnaast is het natuurlijk tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas en daar begin ik mee.


In mijn knutselmagazines weer eens zitten snuffelen en daar kwam ik dit leuke model tegen . Helemaal geen stansjes gebruikt, alles met de hand gesneden.


Het leuke dessinpapier en het lieve plaatje komen uit een papierblok van CraftSensations (Action).


En zo past hij in een 14x14 envelop. Dat is mijn kerstkaart voor deze week voor 52 WTC. Vind je het leuk om jouw kerstkaart deze week met ons te delen dan kun je hem HIER(KLIK) linken tot 23:55uur vanavond Nederlandse Tijd.

                           Nieuwe challenge bij De Egel: "Slimline kaart met vlinders"....

En nu komt de condoleancekaart om de hoek kijken. Mijn dt-maatjes hebben allemaal hele vrolijke kaarten gemaakt en ik had juist meteen deze kaart in mijn hoofd....Uit lichtgrijs karton de oplegkaart gestanst. Voor de hoek met vlinders heb ik een hoekstans van Marianne Design gebruikt (LR0456). Bij die hoekstans zitten ook losse vlinders die op de vlinders van de hoek passen. Deze losse vlinders heb ik uit vellum gestanst. De oplegkaart op zwart karton geplakt en gestempeld met een tekst van Joy/Noor (6410/0012). Nog een zwart vlindertje om het af te maken.

Deze challenge loopt tot 4 februari 20:00 uur Nederlandse tijd. Je slimline kaart met vlinders kun je linken op het challengeblog van De Egel (KLIK).  Daar kun je ook de mooie kaarten van mijn dt-maatjes bekijken.
De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel (KLIK) heeft deze twee mooie tekststansen als prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge...Doen jullie weer gezellig mee? Veel plezier en succes vast.

Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda