donderdag 5 maart 2020

Sketch bij De Egel en stippen bij 52 weeks to Christmas....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik ben er blij mee en hebben jullie tips dan zijn die ook welkom hoor :)
Vandaag is de dag dat er weer een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel start en dit keer willen we deze SKETCH terug zien op jullie kaarten....


Let op de strook die over de grote cirkel en onder de kleine cirkel gaat !!! De vier rondjes aan de bovenkant mogen van alles zijn: sterren/bloemen/hartjes etc..
Deze kaart heb ik ter inspiratie voor het challengeblog van De Egel gemaakt.....


Lekker vrolijke kleuren gebruikt. Op een vierkante witte kaart een geel vierkant geplakt en daarop dessin-papier. Het dessin-papier met een stiksteekje vastgezet. Het plaatje is voor-gekleurd en is van Hobbyhouse. Op de vleugeltjes en het haarbandje wat glitterlijm gebruikt.
De gestempelde tekst is van Marianne Design (MM1620).


De "narcissen" zijn gemaakt met de Vintage Flourishes stans 6003/0065 van Joy/Noor. In het hartje een glittersteentje en achter de bloemen wat geplozen wondgaas.
Op het challengeblog van De Egel kun je de kaarten van mijn teammaatjes bewonderen en zien welke prijs beschikbaar is gesteld door de eigenaar van Hobby-webwinkel De Egel

                                  Reminder stippen-challenge 52 weeks to Christmas.....

Omdat het vandaag ook tijd was om jullie te herinneren aan de februari-challenge bij 52 weeks to Christmas, gebruik stippen/dots op je kaart, heb ik mijn dt-kaart ook met de sketch van De Egel gemaakt....


Dat ziet er toch weer heel anders uit vind je niet?
Basis is ook een vierkante witte kaart. Bovenaan een borderstans gebruikt van Amy Design. Op de witte kaart een groen vierkant geplakt en daarop het stippeltjes papier. De grote cirkel met dennetakjes en hulstblaadjes is ook van Amy Design. Daarop een rode cirkel. Eroverheen een witte band die ik met een embossingfolder van stippeltjes heb voorzien. Een gouden randje piept eronder uit. Daarop een gouden cirkel en daarop weer het cirkelvormig plaatje.
Afgewerkt met gestempelde teksten.

Als jullie met de stippen-challenge bij 52 weeks to Christmas mee willen doen kun je je kaart HIER(KLIK) linken.
Voor inspiratie én voor je wekelijkse kerstkaart kun je HIER(KLIK) linken.

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag/avond en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda