zondag 19 april 2020

Washi-tape herontdekt..../ Re-discovery Washi-tape...

Hallo lieve mensen, wat ben ik deze dagen toch blij met Blogger. Zowel het kijken naar al het moois wat bij jullie allemaal voorbij komt als de leuke challenges maken het allemaal wat beter vol te houden. Nu heb ik dankzij de challenge bij Knutsels en Kadootjes én de challenge op het Lift Challenge blog mijn Washi-tape weer herontdekt. Ik heb niet zoveel rolletjes maar in een grote voorraadpot zaten toch een aantal leukerds....

Deze maakte ik voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes:


Ik ben begonnen met de tekst letter voor letter te stempelen en heb toen met twee tapejes het kader geplakt. Daarna de beplakte kaart op een iets grotere witte ondergrond geplakt.


Bij de challenge van het Lift-Challenge blog vroegen ze naast strookjes Washi-tape ook nog om je kaart gedeeltelijk te embossen. Dit heb ik nog nooit gedaan dus ook iets nieuws om uit te proberen hihi. Ik heb dit met stansmallen gedaan:


Ik heb ook nog gestempeld op de Washi-tape. De kleuren komen anders over volgens mij, het is een beetje petrol-blauw in het echt. De kaart afgewerkt met afgeronde hoeken en glittersteentjes.
Ik vind het wel leuke kaarten om in deze tijd te versturen en ik denk dat ik vandaag ook nog wat ga plakken ...LOL.
(misschien voldoet deze kaart niet zie ik nu, er moesten strookjes cardstock gemaakt worden met washi-tape...dus toch nog maar plakken dan hihi). Ik hoor het wel.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en morgen ben ik er weer met de de nieuwe challenge van De Egel. Jullie kunnen nog tot vanavond 20:00 uur meedoen met de lopende challenge (fruit en sketch).
Lieve groetjes Miranda

*washi-tape,    *nellie's multi-frames-MFD059-Nellie Snellen,    *stempels onderste kaart-CS1012-Marianne Design,
*letter stempels- cadeautje bij Engels Magazine,   *hoekpons, plaksteentjes