zondag 19 april 2020

Washi-tape herontdekt..../ Re-discovery Washi-tape...

Hallo lieve mensen, wat ben ik deze dagen toch blij met Blogger. Zowel het kijken naar al het moois wat bij jullie allemaal voorbij komt als de leuke challenges maken het allemaal wat beter vol te houden. Nu heb ik dankzij de challenge bij Knutsels en Kadootjes én de challenge op het Lift Challenge blog mijn Washi-tape weer herontdekt. Ik heb niet zoveel rolletjes maar in een grote voorraadpot zaten toch een aantal leukerds....

Deze maakte ik voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes:


Ik ben begonnen met de tekst letter voor letter te stempelen en heb toen met twee tapejes het kader geplakt. Daarna de beplakte kaart op een iets grotere witte ondergrond geplakt.


Bij de challenge van het Lift-Challenge blog vroegen ze naast strookjes Washi-tape ook nog om je kaart gedeeltelijk te embossen. Dit heb ik nog nooit gedaan dus ook iets nieuws om uit te proberen hihi. Ik heb dit met stansmallen gedaan:


Ik heb ook nog gestempeld op de Washi-tape. De kleuren komen anders over volgens mij, het is een beetje petrol-blauw in het echt. De kaart afgewerkt met afgeronde hoeken en glittersteentjes.
Ik vind het wel leuke kaarten om in deze tijd te versturen en ik denk dat ik vandaag ook nog wat ga plakken ...LOL.
(misschien voldoet deze kaart niet zie ik nu, er moesten strookjes cardstock gemaakt worden met washi-tape...dus toch nog maar plakken dan hihi). Ik hoor het wel.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en morgen ben ik er weer met de de nieuwe challenge van De Egel. Jullie kunnen nog tot vanavond 20:00 uur meedoen met de lopende challenge (fruit en sketch).
Lieve groetjes Miranda

*washi-tape,    *nellie's multi-frames-MFD059-Nellie Snellen,    *stempels onderste kaart-CS1012-Marianne Design,
*letter stempels- cadeautje bij Engels Magazine,   *hoekpons, plaksteentjes

26 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaarten, mooie tekst ( en dat helemaal letter voor letter, echt heel mooi aansluitend gedaan) op je eerste kaart en leuk die zeshoeken zo geëmbost.
    Groetjes en wel nog even van het zonnetje genieten hoor,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn er leuk Miranda, en ach als die wordt afgekeurd heb jij er in ieder geval een leuke kaart bij, hihi.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk Miranda, het embossen met een stans mal is ook heel leuk. Mooie washi tape. En de letters zijn super gestempeld.
    Fijne dag nog veel freubel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend Leuke washi tape kaarten. Mooi gedaan groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zoals de tekst uit de washi tape komt piepen. En zo mooi gedaan letter voor letter. Ook je tweede kaart is tof , daar zul je ook vast iemand blij mee maken. Nog een fijne zondag!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent hartstikke lekker bezig Miranda! En wat zijn je washi tape kaarten keileuk! De gestempelde teksten zijn zo lief en zeker een hart onder de riem voor de ontvanger! In tegenstelling tot jou kan ik de energie niet opbrengen lijkt wel er gebeuren zoveel emoties ook op het werk en het niet zien van dierbaren dat ik niet vooruit te branden ben maar wel veel afleiding door bij jullie op de blogs al dat moois te zien!!! Ik ga maar even rondje wandelen in het zonnetje! Gelukkig schijnt die veelvuldig en maakt het net even wat vriendelijker allemaal! Fijne zondag verder,
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jij bent zeker lekker bezig geweest met washi! Wat een originele kaart is die eerste, ik denk dat het letter voor letter stempelen nog een heel secuur werkje is geweest!
    goed gelukt dat embossen met stansjes op je Liftchallenge kaart en wat een leuke eigen draai heb je eraan gegeven! Fijn dat je meedoet, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn allebei leuk Miranda, de strookjes netjes plakken vond ik al een hele klus, maar jij stempelt ook nog eens letter voor letter, mooie teksten heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Twee prachtige kaarten Miranda.
    De tekst is heel mooi in deze tijd.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaarten met whashi-tape. Lekker om af en toe wat nieuws uit te proberen. Ik ben al bezig geweest met inkt en met whasi-tape. Tja, je moet wat met je vrije tijd ;-)
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  11. gaaf kaartjes Miranda de onderste is mooi en de bovenste vin ik heel erg leuk.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaarten, Miranda. De 1e spreekt mij het meeste aan, misschien door de mooie tekst? Of toch die washitape? Of gewoon allebei?
    Fijne zondag verder.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De washitape heb ik wel in overvloed maar ik gebruik het niet zo veel. Lekker aan de stempel geweest met die letters, heel goed gelukt hoor, goed idee om er zo een washi boord rond te maken.
    groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ben je creatief geweest met washi-tape Miranda.....heel erg leuk gedaan!
    Wat netjes gedaan met de gestempelde letters....knap!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je dat tekstje mooi gestempeld! Ik vind het ook een prachtige kaart geworden. Ik moest een beetje denken aan zo een kraslot waarbij je de bovenlaag moet wegkrassen om de tekst te kunnen lezen. Het ziet er in ieder geval heel tof uit. Ook je tweede kaartje is leuk. Plak maar lekker door zou ik zeggen, ben benieuwd wat je nog meer gaat maken..

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke kaarten met dat washitape! Bij die eerste is het net of de letters er straks uit gaan springen. Succes met plakken!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi hoi Miranda
    wat leuk bedacht deze washitapejes kaarten!
    De bovenste is erg leuk met die mooi uitspringende tekst!
    De tweede ook erg leuk verzonnen met tekst op de washitape!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ooo wat mooi die gestempelde tekst Miranda, en wat lijkt me dat moeilijk...letter voor letter aan elkaar en netjes recht...knap werk. Ook de washi tape heb je er heel leuk bij verwerkt. Ook die 2e is erg leuk met het embosdeel en de prachtige kleurtjes tape. Lieve groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat is nou ook wat ik steeds zeg, wat ben ik blij met mijn hobby's!!
    Ik verveel me geen minuut, heb het idee dat ik veel contact heb (Met jullie mede bloggers) en maak best veel dat ik zelf ook mijn blog steeds kan vullen met berichtjes, ZO FIJN!!
    Wat een mooie kaartjes laat je hier zien.
    De tekst heb je nou gestempeld, zijn dat losse letters? Volgens mij heb ik die ook..... is nog best een precisie werkje, op deze manier een tekst maken.
    De tweede vind ik erg origineel gemaakt, maar weet ook niet zeker of het zo wel goed is voor de challenge. Ach, je hebt in ieder geval een leuke kaart én weer wat te doen😉. En nieuwe maken.
    Leuk idee om je tapejes in een voorraad pot te bewaren, staat vast gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Super leuke kaartjes met tape, bedankt voor je deelname bij
    K&K. Ik had ook een kaartje klaar voor de challenge bij de Egel helaas lukte het gisteren en vandaag niet om mijn kaartje te linken.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ze zijn super leuk !
    Leuk al die kaarten met washi tape die voorbij komen !
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een gave kaart die eerste. En wat een werk om dat letter voor letter te stempelen. Maar netjes zeg!!
    EN die tweede is ook gaaf. Afwachten wat de dames van de lift zeggen, en anders ga je toch nog even lekker door met plakken! Hihihi....tot morgen!
    Oh, ja, raar dat het linken niet lukte op het blog....morgen even in de gaten houden..

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Superleuk met die washitape! En ook erg mooie tape heb je!
    Ze zijn beiden erg leuk geworden.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Lekker bezig! Allebei leuke kaarten geworden. Voor de Lift heb je mooie kleurtjes gebruikt! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kaart heb je gemaakt met washi-tape.

    Bedankt voor je deelname aan de challenge van Knutsels&Kadootjes.

    Groetjes Nelly (DT K&K)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen