donderdag 1 september 2022

Winterblues bij 52 WTC deel 2...

 Hallo lieve mensen, daar ben ik alweer en nu met de reminder voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas. We hebben dit kleurenpallet.....


als optie maar heb je een ander uitgangspunt/onderwerp om het thema "winterblues" uit te werken is dat ook prima. Ik heb nogmaals het kleurenpallet gebruikt...


De kaart heeft weinig uitleg nodig denk ik. Als jullie mee willen doen met de challenge kun je je kerstkaart HIER(KLIK) linken. Heb je een andere kerstkaart gemaakt die je wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken.

We hebben hier weer een paar spannende dagen achter de rug. Mijn vader is maandagochtend met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht met de verdenking van een maag-/darmbloeding. Na ruim 5 uur gewacht te hebben op de acute hulp (hij werd steeds beroerder) werd hij op de afdeling opgenomen. Ik zag al dat het steeds slechter ging want hij had een hartslag van 108 en een bloeddruk van 80/55. Daarnaast veel klam zweet en een heel grauw gelaat.
Dinsdagochtend vroeg werd ik wakker gebeld dat mijn vader 's-nachts zo slecht was geworden dat hij naar de Intensive Care moest. Toen hij in slaap gebracht moest worden om aan de beademing te gaan werd er een kijkoperatie gedaan en zagen ze een flinke bloeding en heel veel stolsels in zijn maag. Hij heeft zes zakken bloed bijgekregen en is volgens de artsen door het oog van de naald gekropen. Al zijn organen hebben een flinke optater gehad omdat ze weinig zuurstofrijk bloed hebben gekregen gedurende langere tijd. Inmiddels is hij van de beademing af en blijven zijn waardes vrij stabiel. Nu afwachten hoe het verder gaat. De bestraling van zijn long (14 gehad 10 te gaan) is (tijdelijk) stop gezet. 

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda