maandag 20 november 2023

Nieuwe challenge "De Egel".

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Zo leuk om te lezen.
Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. Deze keer willen we een kaart met een doorkijkje én een embellishment (bedeltje/versiering) zien. Je kunt ook iets zelf maken met kraaltjes of iets dergelijks.
Dit is mijn inspiratiekaart voor deze challenge...


Ik heb gekozen voor een papierblok van CraftSensations waar lieve plaatjes en bijpassend dessinpapier in zat. Mijn bedeltje is een ijskristal dat ik aan een zwart-zilver draadje knoopte. De kaart sluit met behulp van een magneetje dat weggewerkt is onder het dessinpapier.
Als je de eerste "flap" opent zie je dit...


Het eerste doorkijkje draait naar links en de zwarte flap heb ik gedecoreerd met lampjes (Marianne Design) en uitgeknipte plaatjes.


Als je de zwarte flap, met kleiner doorkijkje, naar rechts omslaat zie je dit. Nog meer lampjes, het hele plaatje met pakjes erbij en de gestanste tekst die "Prettige Feestdagen" wenst (Marianne Design).
Dit patroon heb ik niet zelf bedacht maar vond ik op Pinterest en kun je HIER (KLIK) op you tube bekijken. Het wordt rustig en duidelijk uitgelegd.

Dat er veel verschillende mogelijkheden zijn van kaarten met een doorkijkje kun je zien op het challengeblog van De Egel. Mijn dt-maatjes hebben hele mooie voorbeelden gemaakt en allemaal heel verschillend.

De eigenaar van Hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar van deze challenge...


Doen jullie weer gezellig met ons mee? Deze challenge loopt tot 4 december 20:00 uur Ned.tijd. Alvast veel succes en plezier met het maken gewenst.

Zelf link ik deze kaart bij Carlin's Kaartenparadijs waar ze iets met de beginletter i willen zien: ik heb een ijskristal en plaatjes van ingepakte cadeautjes op mijn kaart.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*patroon-Noorenzo-YouTube,   *kerstblok CraftSensations:"it's beginning to look a lot like Christmas",   *cirkelstans-Nellie Snellen-MFD055,   *lampjes CR1486-Marianne Design,   *tekst-LR0835-Marianne Design,   *magneetje, glitterpapier, bedeltje