donderdag 19 oktober 2023

Een brief voor de kerstman...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "postzegel-kaart", er borrelen nog veel meer ideetjes maar soms ontbreekt het aan tijd of energie. Komt vanzelf een keer.
Gezellig dat er weer kleine fotootjes bij de titels in de sidebar staan, hopelijk blijft dit én wordt ook het spam-probleem aangepakt want daar heb ik echt mijn buik van vol.
 
Vandaag zijn dt-maatje Ineke en ik aan de beurt om op het blog van 52 weeks to Christmas onze kerstkaart te laten zien. De overige dt-leden vind je in de sidebar.
Ik heb me laten inspireren door een Engels magazine uit 2017 voor deze kerstkaart....


De oude brievenbus van Marianne Design weer eens uit het stof gehaald. De geëmboste delen met witte inkt gepoetst. De stempels (behalve de Nederlandse tekst) zaten bij het Engelse tijdschrift. Vier vogeltjes gestempeld en ingekleurd. Met 3d-kit een torentje van vogeltjes gemaakt zodat ze de brief voor de kerstman kunnen posten. Op de grond sneeuw gemaakt van gescheurd papier en glitterlijm.
Bij de Nederlandse tekst van Studio Light en op de top van de brievenbus gestempelde en ingekleurde hulstblaadjes geplakt. Het zwarte dessinpapier is van CraftSensations.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt die je wilt delen met ons link hem dan HIER (KLIK). Dat kan tot vanavond 23:59 uur en dan komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot morgen want dan start de nieuwe challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda

*brievenbus-Marianne Design-LR0275,   *inkt-brilliance-moonlight white-dew drop,    *tekst-Studio Light- SL/ES/stamp85,
*stempelset-papercraft Essentials 151-september/oktober 2017