zondag 2 mei 2021

Klaprozen voor mijn moeder...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart met meer dan één vouw, de lopende challenge bij 52 Weeks To Christmas. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Fijn dat jullie het ook leuk vinden dat er een link naar het model staat. Ik doe dat altijd als ik iets nieuws gemaakt heb, dat is het leuke van Blogger toch? Op deze manier blijven we bijleren en ideeën opdoen bij elkaar.

Vandaag heb ik deze kaart gemaakt dus hij is vers van de pers hihi...


Mijn moeder wordt 26 mei 76 jaar en één van haar favoriete bloemen is een klaproos. Die kun je in feite alleen maar bewonderen in de natuur, want eenmaal geplukt verwelken ze snel.
Maar de klaprozen op deze kaart hebben wél een lange houdbaarheidsdatum.


Ik heb donker- en lichtrode klaprozen gestanst en in die leuke mand gedaan. De mand verder opgevuld met katjes (wilgentakjes) en bladeren van een varen. Op al die vrolijkheid kwamen al meteen twee kleine vlindertjes aangevlogen..


De mand staat in het gras waar kleine bloempjes bloeien en een lieveheersbeestje mocht van mij blijven zitten want die schijnen geluk te brengen ;P
De tekst ook in rood-zwart gemaakt, zo past hij mooi bij de klaprozen.


Volgens mij gaat mijn moeder blij zijn met deze kaart. Ze bewaart alles wat ik maak en heeft alle kaarten bij elkaar achter glas in een servieskast staan. Op mijn blog kijkt ze niet dus ik kan hem rustig plaatsen.

Bij het  Marianne Design Challengeblog vragen ze een verjaardagskaart dus daar ga ik hem linken. Alles wat ik heb gebruikt, behalve het dessinpapier en het lieveheersbeestje zijn van Marianne Design.
Onderaan staat wat ik allemaal gebruikt heb.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

 
*mand-LR0702,    *klaproos-LR0587,    *tekst-LR0651,    *wilgenkatjes-LR0515,    *varen-LR0403,    *gras-LR0650,
*vlindertjes en witte bloempjes-CR1499-allemaal Marianne Design,    *dessinpapier-rest,    *splitpennen, distressinkt, lieveherenbeestje.