donderdag 21 november 2019

Leuk nieuws en nogmaals 3 bomen/ Happy news and again three trees..

Hallo lieve mensen, wat een leuk nieuws dat ik uitgekozen ben, samen met Jantine, om volgend jaar deel uit te mogen maken van het design-team van 52 weeks to Christmas. Heb er nu al zin in...:)
Vandaag wat later opgestaan en nu dus ook wat later om mijn kaart te plaatsen..week 47 al!!

Hello dear people, I just read the news : next year I will be a member of the design-team at 52 weeks to Christmas..happy :)
This is my Christmascard for this week..week 47!


Uitgangspunt was de leuke sketch van "Cheerful Sketches Challenge Blog".
Ik heb weer eens heerlijk zitten knippen om een 3-D kaart te maken met één van de vele plaatjes die ik nog heb.

I used the sketch from http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/11/november-challenge.html to make this 3D-card.


Hier zie je goed de verschillende laagjes. Ik werk altijd met 3-D kit omdat ik de plaatjes dan mooi "weg kan laten lopen". De plaatjes bol ik ook lichtjes op.
De boompjes heb ik gekregen van een van de dames van ons hobby-clubje en ik meen dat ze van Joy zijn. Bewerkt met Aleene's glittersnow.

I use glue to make this kind of cards, it makes it easier to build up the layers. On the cardstock trees I used Aleene's glittersnow.


De randen weer bewerkt met correctie-vloeistof. Hier en daar wat glitterlijm (zie het randje op haar mutsje en de kerstboom). De stralende ster is van Memory-box en ook daar wat glitterlijm op verwerkt.

On the edges of the card I've used correction-fluid and I've used some glitterglue.

Bij het challengeblog van De Egel is gisteren de challenge "gebruik 3 bomen op je kerstkaart" begonnen en daar had ik deze kaart ook als inspiratiekaart kunnen gebruiken zie ik nu..hihi, ja soms zie je door de bomen het bos niet meer..LOL

Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Leuk dat je even langskwam, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/2019/11/kerstkaart-week-47.html
*http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/11/november-challenge.html