zondag 5 april 2020

Fruitige sketch....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Altijd een feestje om te lezen.
Vandaag is het weer de vijfde van de maand april en dus tijd voor een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. Om de boel een beetje fris en fruitig te houden, nu we allemaal thuis moeten blijven, hebben we gekozen voor het thema: fruit en daarbij heeft Erica deze sketch bedacht....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.com/. This is the sketch you have to use and the theme is fruit...


Als je zoals ik de maat van een bestaande langwerpige envelop aan houdt is je basiskaart 10,5 x 20 cm. Ik heb meteen twee kaarten gemaakt want ik wilde naar zowel Dainy als Tanika een kaart sturen.
Zoek de verschillen hihi...

I made two cards, for Dainy one and for Tanika one...


Het fruit had ik vorig jaar bij de Hema gekocht. Dit zijn stickers en ik vond de combinatie met zwart-wit wel lekker fris ogen.

I used black and white with the fruit so they pop even more. The fruit are stickers..


Het label kan er ook uit . Het eyeletje waar het lint doorheen zit is een bloemetje. Nog een strookje dessin-papier aan de onderkant van het label geplakt. De witte en zwarte dotjes zijn van oude stickervellen van Starform.

The label can be removed. The eyelet I used has the shape of a little flower.


Bij deze kaart is alleen het label zwart en heb ik het dessin-papier verticaal en horizontaal geplakt.

At this card only the label is black. i used the designpaper horizontal and vertical.
I hope I gave you some inspiration. Take a peek at http://de-egel.blogspot.com/ for the cards from my team-mates. You can join this challenge until 19th of April 20:00 Dutch time.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven. Kijk zeker ook even op het challengeblog van De Egel waar mijn dt-maatjes hele gave voorbeelden laten zien.
De challenge duurt tot 19 april 20:00 uur Nederlandse tijd en dit is de mooie prijs die de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld.....

This is the sponsored prize..


Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda