maandag 18 maart 2013

workshop doosje /workshop box

Goedenavond lieve mensen,hier ben ik alweer na een fijne,leerzame dag. Vandaag weer een súper-workshop gevolgd bij Nicole samen met Tonny,Danoesja en Chantal. Jaha, wij kunnen er geen genoeg van krijgen,en Tilburg is voor ons goed te doen qua afstand.  Deze workshops zijn echt aanraders! Leerzaam,rustig en Nicole is steeds heel goed voorbereid. Ook tijdens de workshop geeft ze tips en helpt waar nodig,ze doet er echt alles aan om te zorgen dat je met iets prachtigs naar huis gaat,kijk maar,

we hebben een heel mooi doosje gemaakt en alle zijdes zijn beplakt,
en de deksel is gewoon een plaatje..... vindt ik dan he.....  :)
kijk toch eens wat een mooie bloementoef met stansjes en kantjes,alle materialen zijn met grote zorg uitgekozen en alles past bij elkaar.Op de voorkant zit het plaatje met Tilda wat we met distressinkt en twinkling H2O hebben ingekleurd.

Er was weer lekkers op tafel en zelfs een zakje paas-eitjes om het doosje mee te vullen,hoe attent is dat dan?! Ik heb weer genoten en meteen aangegeven dat ik de volgende workshop weer van de partij wil zijn,hihi. Na een handtekening van Nicole (heb ik die alvast voor het geval ze straks beroemd wordt)....zijn we voldaan naar huis gegaan. Het doosje staat al te pronken en ik zit te genieten maar dat was al duidelijk denk ik,hihi,lieve groetjes,fijne avond,leuk dat jullie langs kwamen,tot blogs,Miranda ;)