zondag 13 oktober 2013

De herfst is gearriveerd/ fall has arrived

Goedenavond lieve mensen ,allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties op mijn vorige blogpost,zó leuk om te lezen,super ! Tjonge,jonge, de herfst is vandaag met een flinke hoop nattigheid gearriveerd hoor....heerlijk freubelweer, maar verder ben ik alleen maar blij dat ik binnen kan blijven, hihi. Deze dag is dan ook wel toepasselijk om mijn drieluik te plaatsen waar ik mee deel wil nemen aan de challenge van cards en scraps : "the beauty of fall". Mijn  "drieluik" bestaat uit drie bij elkaar passende verwennerijtjes. Als ik langs ga bij een vriendin vind ik het soms leuk om iets mee te nemen als verrassing. Bijvoorbeeld een tasje vullen met deze herfstcreaties.....
 een kaartje, een doosje gevuld met herfstchocolaatjes en een tijdschrift in een omslag gevuld met herfstthee.
Allereerst het kaartje:
het afdrukje is van Bildmalarna, een schattige vogelverschrikker,ingekleurd met distress-inkt en twinkling H2O. Spinnewebben gestempeld en stipjes met de crealies nonstop stempel.
 De "herfst-toef"bestaat uit bloemetjes,denneappeltjes,takjes en plakpareltjes. Op de tickets "hello Fall"en "from me to you"gestempeld. Het groene lintje met strik houdt de charm van een herfstboom vast.Alle randjes aangezet met distressinkt vintage photo. Alle stiksteekjes met de hand gedaan.

Een doosje gemaakt van hetzelfde dp met daarin een mica raampje:
op het doosje een mini herfsttoefje.
In het doosje chocolaatjes gedaan in herfstvormpjes (zoals hiervoor het pompoentje en de maiskolf),lekker hoor ;) ...

En om het af te maken haar favoriete tijdschrift in een leuke omslag;
hetzelfde dp, een mini herfsttoef en in een mica voorvakje lekker kruidige herfstthee. Dit allemaal samen vormen een leuke binnenkomer toch...???
Leuk dat jullie weer even langskwamen,ik heb een heerlijk freubeldagje gehad. Ik wens jullie een fijne avond en een goed begin van de nieuwe week....lieve herfstgroetjes Miranda

Drieluik "beauty of Fall" cards en scrap superchallenge 

*dp-Bo Bunny 2010 -Jazmyne,   *stempels-vogelverschrikker:Bildmalarna,spinneweb-Inkadinkado,stipjes-Crealies,    *randpons en takjespons- Martha Stewart,   *distressinkt,   *twinkling H2O.