donderdag 8 december 2022

Kerstkaart week 49 en ziekenhuisperikelen...

 Hallo lieve mensen, deze post is wat later dan de bedoeling was. Ik zat gisteren-middag om 14:00 uur net achter de computer en had het eerste deel van de titel getypt toen mijn moeder belde. Of ik kon komen want mijn vader voelde zich niet goed en de huisarts kwam. Mijn ouders horen allebei heel slecht dus hebben ze liever dat ik erbij ben..
Om een lang verhaal kort te maken, om 17:00 uur kwam de ambulance hem ophalen, mijn moeder en ik met mijn auto erachteraan en 's-avonds om 23:15 uur kon ik mijn moeder thuis afzetten. Mijn vader lag toen nog op de brancard op de acute hulp te wachten tot iemand hem naar zijn bed op de afdeling bracht.
Wat een ellende...dus nu maar afwachten weer.

Gelukkig laten we vandaag bij http://52weekstochristmas.blogspot.com/ allemaal dezelfde kerstkaart zien die we op de gezellige teamdag hebben gemaakt. Dus ook die van mij ziet er zo uit...


De voorkant, Martina had pakketjes gemaakt en een uitgebreid stappenplan gemaakt. Echt heel knap en lief.


De binnenkant, de drie cirkels draaien als een soort spiraal in elkaar, heel kunstig. Ik heb naar een filmpje gezocht maar de link die op ons stappenplan stond werkt niet meer helaas.

Op het blog van 52 WTC vind je de top 3 van de november-challenge én de kaarten van mijn dt-maatjes.
Heb je ook een kerstkaart gemaakt die je wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda