maandag 10 februari 2014

Uitdaging #1

Goedenavond lieve mensen, de kop is weer van de week en zoals beloofd laat ik zien wat ik n.a.v. Danoesja's uitdaging heb gemaakt. Wij hadden namelijk het idee opgevat om in het nieuwe jaar elkaar 1x per maand een opdracht te geven met daarbij eventueel de materialen aan elkaar te geven.. Danoesja beet de spits af en gaf mij de opdracht : maak een vierkante kaart met minimaal één vlinder en zelfgemaakte bloemen er op. 
Dit is het resultaat geworden....
Het afdrukje (van Danoesja gekregen) stal meteen mijn hart. Ik heb haar met Twinkling H2O ingekleurd met daarbij het dp (van Danoesja) als leidraad voor de kleuren.
De veertjes (Magnolia) uit vellum gestanst, dit zag ik eens bij Nicole en was daar meteen wég van, en met tipp-ex aan de randen wit aangezet. Mijn zelfgemaakte bloemen zijn gehaakt met hele dunne witte en paarse katoen en haaknaald nr.1.50. Het takje met knopjes is van de Action en kreeg ik ook van Danoesja evenals het paarse vlindertje.
In het hart van de bloemetjes een plakpareltje van Boekenvoordeel. De groene blaadjes zijn een stans van Joy en de gestanste hartjes, uit vellum, zijn van Memorybox. Rondom het afdrukje chalk aangebracht en frantage "shabby white".
Het schitterende "frame" is van Joy, de tekststempel is van Marianne Design en het witte vlindertje daar weer op is van Unique. Alle randen van het dp en karton (Papicolor) aangezet met distressinkt "vintage photo".
En Danoesja.....ben ik geslaagd? Wat denken jullie......? Dank je wel voor het langskomen en voor jullie reacties die ik steeds weer vol aandacht en met veel plezier lees...tot blogs en lieve groetjes Miranda